Verzendopties en verzendkosten

Nederland

Voor zendingen binnen Nederland zijn de volgende bezorgopties mogelijk:

  • Standaardbezorging in Nederland (€ 4,25).
  • Boven de € 45,- worden geen bezorgkosten gerekend.

België

Zendingen naar België worden binnen 1 a 2 werkdagen bezorgd. . U kunt kiezen uit twee opties. Ten eerste kan het op een huisadres bezorgd worden, de verzendkosten bedragen hiervoor € 8,95. U kunt ook er voor kiezen om het te laten bezorgen bij een Bpost postkantoor of postpunt.

Bezorgpogingen Nederland

Je bestelling zal meerdere keren worden aangeboden op het opgegeven adres. Mocht je niet thuis zijn, dan ontvang je een kaartje in de bus met daarop een persoonlijke code. Via die code kun je ingrijpen in het bezorgproces.
Standaard wordt een pakket twee keer overdag aangeboden en daarna probeert de postbode het ‘s avonds (m.u.v. vrijdag en zaterdag waarop geen avondbezorging plaatsvindt).

Bezorgpogingen België

In België wordt een pakket eenmaal aangeboden op het bezorgadres. Indien je niet thuis bent zal de bezorger een afwezigheidsbericht achterlaten. Vervolgens heb je de keuze uit 3 opties:

  • Een nummer bellen en een gratis tweede bezorging aanvragen
  • Het pakket ophalen het kortsbij zijnde postkantoor / Postpunt (op het afwezigheidsbriefje staat deze lokatie vermeld, inclusief openingsuren).
  • Je kunt iemand anders machtigen om met het afwezigheidsbriefje het pakket op te halen

Volgen van de zending

Wil je de zending volgen? Nadat je bestelling is verzonden ontvang je een email met daarin een Track & Trace code. Dit is een gratis service.