Ruilen en retourneren

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat je het bestelde artikel hebt ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van je herroepingsrecht als je ons schriftelijk per post, per e-mail of via ons klantenservice formulier op de hoogte stelt van je herroeping. Download hier het herroepingsformulier.

Gevolgen van herroeping

Als je de volledige overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je herroeping, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een andere wijze van terugbetaling hebt ingestemd. Voor zulke terugbetaling worden jou geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij je artikelen hebben ontvangen en gecontroleerd.

Ontvangen artikelen dien je niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld terug te sturen. Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Voeg bij de retourzending de originele pakbon of – indien je die niet meer hebt – een briefje met daarop in ieder geval het ordernummer.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Houdt hierbij wel rekening met de onderstaande uitzonderingen. Wegens hygiënische voorschriften kunnen bepaalde artikelen niet worden geretourneerd wanneer de verpakking is geopend.

Voorwaarden

Bij retourzendingen gelden de volgende voorwaarden:

 1. Artikel en verpakking zijn in originele staat
 2. Artikel en verpakking zijn onbeschadigd en ongescheurd
 3. Artikel en verpakking zijn ongebruikt en ongedragen

UITZONDERINGEN

Wegens hygiënische voorschriften kun je de volgende artikelen uitsluitend retourneren wanneer de verzegeling nog intact is:

 • KOUSEN
 • SLIPS
 • STRINGS
 • SEKSSPEELTJES (PRODUCTEN BESTEMD VOOR GENITAAL EN/OF ANAAL CONTACT)
 • TEPELPOMPJES
 • TEPELVERSIERING
 • CONDOOMS
 • DROGISTERIJ ARTIKELEN (SPRAYS, GELS, TABLETTEN ETC.)

Ook DVD’s kun je uitsluitend retourneren wanneer je de verpakking niet hebt geopend. Dit staat beschreven in de ‘Verkoopvoorwaarden’ (artikel 10 lid 8).

Procedure

Wil je een artikel ruilen of retourneren? Laat ons dit dan eerst weten in een bericht per e-mail of post. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Wij adviseren gebruik te maken van verzekerde verzending!

Stuur na je melding het artikel samen met de originele pakbon* binnen 14 dagen retour naar:

Meydan- onlinedressesandmore.com
t.a.v. Klantenservice
Beijerlandselaan 63 3074 EC Rotterdam

* Heb je de originele pakbon niet meer? Stuur dan een briefje mee met daarop in ieder geval het ordernummer.

 

Afhandeling bij ‘retouren’
Na ontvangst en controle van je artikel storten we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen terug op je rekening.

 

Afhandeling bij ‘ruilen’
Na ontvangst en controle van je artikel, sturen we het vervangende product (mit voorradig) binnen 5 werkdagen naar je toe.

 

Let op: Lees voordat je iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed. Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen kunnen we niet vergoeden. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer je deze artikelen weer terug wilt.

 

Heb je nog vragen over de procedure? Neem dan contact op met de klantenservice. We helpen je graag verder.