maattabel

Vrouwen Kleding Maattabel
Sexy Lingerie Maattabel
Corset Maattabel
Bandage Jurken Maattabel
Jurken Maattabel

Vrouwen Kleding Maattabel

Onze items willen in sommige gevallen klein uitvallen. Wij bevelen je aan om een maat groter te bestellen als je niet zeker bent van je maat. Onze kleding is zo ontworpen dat ze altijd aansluiten bij jouw figuur en strechen voor een altijd flatteuze look. Als je een vraag hebt over de maten, kun je altijd contact met ons opnemen.

Corset Maattabel

All the corsets are not full steel boned, which are fashion corsets. These garments are all plastic boned and do not have modesty panels. These garments will not pull your waist in at all. To select your perfect size of fashion corset simply choose your UK/AU dress size.

 

All of the corsets in the Authentic, Waist Training and Couture categories are full steel boned, body shaping corsets. These corsets will pull your waist in by 4-5”. These corsets require an accurate waist measurement in order to size them effectively. We recommend a corset that is 4-5” smaller than your natural waist measurement. 

Bandage Jurk Maattabel 

Je vindt de bandage jurk maattabel hier onder. Voor het mooiste effect, bevelen wij aan om je borst op te meten en vervolgens de beste maat te zoeken die hierbij past.

De eerste maattabel bestaat uit de afmetingen van de bandage jurk en niet uit de afmetingen van de drager’s lichaam. Dit geeft je een idee van de grootte van de jurk. Er is een mogelijkheid dat er 1-2 cm verschil zit in de daadwerkelijke jurk en deze algemene maattabel.

De tweede maattabel is het belangrijkst. 
Gebruik hierbij jouw eigen afmetingen zodat je kunt bepalen welke maat het beste bij jouw figuur past. De afmetingen gelden voor het volste gedeelte van de borst, het smalste gedeelte van de taille en het breedste gedeelte van de heupen. Ga voor de kleinste maat waar jouw afmetingen in passen.

 

Note: Als je een te grote maat hebt, zal  het effect van de bandage jurk niet flatteus zijn. Als je een te kleine maat hebt, zal je de jurk met geen mogelijkheid dicht kunnen krijgen. Zelfs niet met hulp van anderen. Zorg er dus voor dat je goed jouw perfecte maat controleert. 

Jurken Maattabel

Onze jurken zijn ontworpen zodat ze aansluiten bij jouw figuur en strechen voor een altijd flatteuze look. Als je een vraag hebt over de maten, kun je die altijd stellen.

Sexy Lingerie Maattabel

De meeste van onze sexy lingerie zijn gemaakt als een one size fits most. We gebruiken high quality materialen welke makkelijk te rekken zijn.