Levertijden

In Nederland worden de pakketjes bezorgd door PostNL.

Alle artikelen worden zoveel mogelijk uit voorraad geleverd

Alle artikelen die je op de website ziet staan zijn over het algemeen aanwezig. Mocht er toch onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn, dan zullen wij een e-mail naar je sturen met daarin de gewijzigde levertijden, een voorstel voor een deellevering of het retourneren van je kosten (incl. verzendkosten).

Nadat je de bestelling hebt gedaan

Nadat je de bestelling hebt voltooid en de betaling is ontvangen, wordt de bestelling doorgestuurd naar ons magazijn.

Zodra de bestelling is ingepakt en door ons wordt verzonden, ontvang je van ons een e-mail met daarin de Track&Trace code. Met deze code kun je jouw bestelling volgen. Voor meer informatie over de bezorging, kun je op deze pagina kijken.

Zodra je het pakketje hebt ontvangen, gaat de ‘zichtperiode’ in. Je kunt een bestelling binnen 14 dagen ruilen of terugsturen. Klik hier voor de voorwaarden voor het ruilen en retourneren.

Op alle bestellingen bij Onlinedressesandmore.nl zijn de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel Organisatie van kracht. Je kunt deze hier bekijken.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben over het verloop van je bestelling, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!