Bestelproces

Discreet verzenden

Ons doel is dat klanten van onlinedressesandmore.nl in alle vertrouwen kunnen winkelen. Alle pakketten worden in een mooie en neutrale verpakking verstuurd. Wil je niet dat jouw pakketje thuis bezorgd wordt? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om je pakketje af te halen bij een ServicePunt bij jou in de buurt.

Anoniem betalen

Wanneer je betaalt met iDeal kun je aangeven hoe de betaling wordt omschreven op je bankafschrift. De naam Onlinedressesandmore.nl zal niet genoemd worden naar onze betalingsprovider. Zo kun je er van op aan dat je volledig anoniem kunt bestellen in onze winkel.

Veilig bestellen en betalen

Alle informatie die je in het bestelproces opgeeft, wordt via een beveiligde verbinding (SSL) versleuteld naar ons verstuurd. Dit kun je herkennen aan het ‘slotje’ of de groene adresbalk in je browser. Onlinedressesandmore.com slaat geen creditcard informatie op in haar systeem. Creditcard betalingen worden afgehandeld door PayPal en iDEAL en Mr. Cash betalingen worden afgehandeld door Mollie. Deze partijen voldoen aan de hoogste beveiligingseisen en zijn PCI Compliant.